středa 10. dubna 2013

Proměna



Naše redakce vybrala pro náš jarní speciál pana Bedřicha, který po dlouhé zimě požádal náš magazín o pomoc s vytvořením jarní image. Proměny se ujal zkušený dream team studia Postřižiny. 






























  Pan Bedřich, ač drsnosrstý jezevčík, má poměrně jemné, přirozeně se vlnící vlasy. Péči o svůj vzhled dosud nevěnoval velkou pozornost a i nadále vzhledem ke svému pracovnímu vytížení nehodlá svému zevnějšku věnovat každodenně příliš času. Že mu panička už delší čas říká, že vypadá jako zvíře z Krásky a zvířete, mu nevadí, naopak chápe to jako zjevnou lichotku. Co se ho však dotýká více, že jej používá jako poznávací znamení při předávání kvásku („budu mít s sebou malého pejska se sestřihem typu smeták“). Smeták je už od štěněčích let jeho soupeř a nepřítel, s kterým svedl nejednu bitvu, a rozhodně si nepřeje nosit jeho styl.
Proto bezradnému panu Béďovi doporučil náš hvězdný hérstajlista Thomas radikální sestřih, módní guru Madelén mu poté naplánovala pořádnou koupel.

Nejdříve bylo potřeba nastolit  mezi panem Bedřichem a naším vlasovým mágem důvěru. Hipísácké srdce pana Bedřicha, jinak velmi nebojácného, se přece jenom trochu obávalo ztráty huňaté hřívy. Tři (až dvacet) piškótků a srdečný přístup kadeřníka Thomase pomohly panu Bedřichovi vyrovnat se s takovou lví ztrátou.








































Po krátkém listování v katalogu účesů společným rozhodnutím vybrali sestřih „na krátko“, který bude nejen praktický, ale bude panu Bedřichovi i velmi slušet. Proměna trvala vlasovému mágovi necelou půlhodinku a pan Béďa po ní neskutečně oživl.








































Nadšený pan Bedřich vyjádřil opravdu velké díky kadeřníkovi hvězd Thomasovi. Zbývalo už jen uklidit studio a zakončit proměnu důkladnou koupelí. 






































A takto proměna pana Bedřicha dopadla.























  A co na proměnu říká spokojený pan Béďa? „Teď se za mnou budou fenečky na ulicích teprv otáčet!“ Se svou  novou podobou se pan Bedřich cítí spokojenější a sebevědomější. A má plány i do budoucna – pokud na novou image v nejbližší době nesbalí nějakou super kost, začne si budovat kariéru jako lajfstajlový poradce – bude radit fenečkám, jak během půl hodiny zhubnout do plavek!





 






























7 komentářů:

  1. :DDD
    puntíku, směju se tu nahlas. skvěle napsáno. pan bedřich opravdu prokouknul. vzkazuje mu naše olga (kříženec, trochu podobná zlatému kokršpanělovi), že by se za ním určitě ohlídla :))
    smu

    OdpovědětVymazat
  2. Zhubnout a omládnout! Báječná proměna světového formátu!

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuju :o)
    Katko, vyřídila jsem Béďovi a ten z toho asi nebude spát, on byl totiž dosud fenečkami s nezájmem přehlížen! :o))

    OdpovědětVymazat
  4. teď budeš muset při předávání kvásku říkat: "budu mít s sebou malého, prudce elegantního psa" :)
    smu

    OdpovědětVymazat
  5. :) úžasné :), jen více takových proměn, :D :D

    OdpovědětVymazat
  6. Dokonalé! Gratulujeme teamu vizážistů i spokojenému zákazníkovi.

    OdpovědětVymazat