pátek 19. dubna 2013

Pruhovaná svadba



Datum: 30. 3. 2013 v 11 hodin dopoledne.
Místo: „Parádní seknice“, u obřadního francouzského okna.


„Sešli jsme se tu v tento krásný jarní den…






abychom spojili tyto dva košiláčky ve svazek manželský...“


A dál už to znáte. Jenom taková malá svatba, nic velkého, nic vážného. Tedy ne, že by to košiláčci nebrali vážně, berou se naprosto vážně! Matrikářka si na to vzala krajkovou halenku, nevěsta má kytici a okolo nich jejich nejbližší.





A už jsou svoji a už jsou šťastni! Ještě svatební foto:





V takovou chvíli by se hodilo přidat ještě nějaké moudro. Jak to jako udělat, aby jim to štěstí vydrželo, zůstalo u nich. Myslím, že na to těžko najít univerzální recept. Ale asi by v něm neměla chybět alespoň tato ingredience: snaha z obou stran myslet na druhého a občas kvůli tomu zapomenout na sebe samotného. Což ovšem předpokládá, že tam už zamícháte lásku, jinak k té snaze schází motivace, a taky špetku štěstí na tu správnou osobu, s kterou to celé pečete.

Ale že jsme akorát oslavili čtyřleté výročí našeho manželského štěstí, a to by někdo mohl tvrdit, že je na mudrování málo, tak radši schovám moudro velkému zkušenému košiláčkovi do kapsičky a budu přát nám, košiláčkům a všem ostatním, kdo o to stojí, aby jim to vydrželo.
Když se dívám na naše babičky a dědečky, ty spolu šťastné, tak si říkám, že ta snaha za to stojí.
 

































Co však můžu závěrem říct naprosto přesně a pravdivě,
že tato polštářková věž měří 74 cm, protože jsem to měřila.
Taky jsem se půl hodiny snažila, aby mi nespadla a vydržela na focení, což se nakonec povedlo, asi tak na tři vteřiny, což je na vyfocení docela málo. Proto ji nakonec vzadu jistí velké pravítko.

4 komentáře:

  1. To je parádní, jak ta moudra, košiláčci i všichni ostatní svatebčani. Tak hodně štěstí přejem (ti, jež po třech letech také nemají fotky a po těch patnácti společných letech chybí i mnoho fotek krásných chvil, hlavně, že ty vzpomínky se stále drží)
    ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  2. Bať - hlavně ty krásné vzpomínky mít, když jsou ještě na fotkách, tak to už je jen bonus navíc :o)
    Děkuju!

    OdpovědětVymazat
  3. No, to je nádhera, nejlepší je ten "ANO" polštářek!.)

    OdpovědětVymazat
  4. Výborný nápad i provedení! Paráda.

    OdpovědětVymazat